מכונות אספרסו מקצועיות

מכונות אספרסו מקצועיות הן למעשה דוד מים ענקי אשר אוגר בקרבו בין 6-10 ליטר מים חמים. מכונת אספרסו מקצועית מסווגת בהתאם לגודל הדוד שלה ובהתאם לכך נגזרים הראשים. מכונה עם דוד מים של 4-6 ליטר תיכנס לקטגוריה של מכונת אספרסו ראש אחד, ואילו מכונה עם קיבולת מים של 10 ליטר ומעלה תתויג כמכונת אספרסו מקצועית שני ראשים. בין לבין ניתן למצוא יצור כלאיים בדמות של מכונת אספרסו מקצועית שני ראשים קומפקט ומכונת אספרסו מקצועית ראש אחד עם דוד מים של 10 ליטר.

הבדל נוסף בין המאפיין את מכונות האספרסו המקצועיות הינו חיבור החשמל. במכונות אספרסו מקצועיות ראש אחד החיבור הוא חד פאזי ואילו במכונות אספרסו שני ראשים החיבור הוא תלת פאזי על כל המשמעויות הנלוות לכך. מכונות האספרסו זקוקות למרכך מים שהופך את המים הקשים בארצנו למים רכים נטולי אבנית וטעמי לוואי. מכונות האספרסו זקוקה למטחנת קפה איכותית לצידה אשר תעמיס את כמות הקפה המדויקת (7 גרם לכוס אספרסו) וזאת על מנת שהמכונה תוכל למצות את מירב הטעמים והקרמה שיש בקפה.

כל הזכויות שמורות © לאתר פרוצ'י קפה לעסקים
/** Google */