אספרסו – משקה אשר ממצה את טעמם של שבעה גרם פולי קפה טחונים בתוך 30 מ”ל מים חמים שעוברים דרכם.
אספרסו ארוך – אותה כמות של קפה אך כמות המים הינה 40 מ”ל ולעיתים אף יותר.
אספרסו כפול – שתי מנות של אספרסו ב-60 מ”ל מים.
אייריש קופי – משקה המורכב מקפה חם, סוכר וויסקי עם שמנת מוקצפת למחצה.
ביקרין – משקה איטלקי המורכב משליש קפה שליש שוקולד ושליש שמנת לקצפת.
בראונר – כינוי אוסטרי לקפה שחור עם חלב.
בריסטה – הברמן של משקאות הקפה.
הוט שוט – אספרסו חם עם ליקר ושמנת.
הפוך – מנת אספרסו עם חלב מוקצף.
לאטה מקיאטו – חלב עם מעט מאוד קפה.
מוקה – קפה שחור קטן וחזק במיוחד.