הקצפת חלב אוטומטית במכונות יורה

הקצפת חלב הינה נדבך מהותי ומרכזי בהכנת כוס קפה. אי לכך אנו בפירוצ’י קפה מביאים אליכם את הסרטון אשר יעזור לכם להקציף את החלב בדיוק בצורה שאתם אוהבים. בסרטון זה תוכלו ללמוד כיצד להשתמש בבורר ההקצפה המווסת בין קצף חם לחלב חם ללא קצף וזאת על רצף של שעון. 

למעשה כאשר שעון ההקצפה ינוח על השעה 12 הריי שבתנאי זה מכונת קפה תקציף את החלב בצורה מקסימאלית. משעה שתים ועד שלוש אנו נמצאים במצב של חלב חם וקצף. כאשר השעון ינוח על שעה 6 הרי שאנו נמצאים במצב של חלב חם בלבד.
 
 


לקבלת פרטים והזמנות
חייגו 074-769-14-00
או מלאו את הטופס

לקבלת פרטים והזמנות חייגו 074-769-14-00 או מלאו את הטופס

phone3, phone, contact, telephone, support, call


074-769-14-00

envelop2, envelop, mail, email, contact, letter

Feruchi1@gmail.com

חפשו אותנו ב-